• 0761 74 74 27
  • 0728 54 68 04

Cartelă SIM 100% Neinterceptabilă cu 20 USD Credit!

  • Discount 13 %
  • Produs în Stoc
164,99 Lei   (-22 Lei) 14299.000000000001 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 400 Lei

Global Roaming îţi oferă cel mai bun serviciul global de telefonie mobilă securizată la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Cu cartela SIM ai cele mai mici costuri la efectuarea de apeluri locale şi internaţionale, pentru accesul securizat la internet mobil (Mobile Data), dar şi pentru trimitearea de mesaje SMS.

Ai nevoie de intimitate? Vrei ca apelurile tale să fie efectuate în cel mai sigur mod posibil? Cartela SIM de la Global Roaming îţi oferă siguranţa de care ai nevoie. Această cartela este 100% neinterceptabilă.

Îţi poţi încărca cartela SIM oricând, prin simpla accesare a paginii de reîncărcare. Plata se face online, iar încărcarea creditului pe cartelă se face instant. Cartela SIM de la Global Roaming se poate utiliza în orice telefon mobil care nu este blocat într-o reţea.

De ce să comand Cartela SIM?
Pentru că ai nevoie de intimitate! Pentru că vrei ca toate convorbirile tale să fie securizate! Pentru că vrei ca apelurile tale să fie efectuate în cel mai sigur mod posibil!Ce valabilitate are Creditul şi Cartela SIM?
Cartela SIM are 1 an de valabilitate de la activare. Valabilitatea se prelungeşte la fiecare reîncărcare a cartelei cu credit.
Cartelă SIM 100% Neinterceptabilă cu 20 USD Credit! Cod: CS100NC20UC
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul SpiceDeals.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)