• 0761 74 74 27
  • 0728 54 68 04

Termeni şi Condiţii

SpiceDeals.ro vă recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor pentru folosirea în condiţii adecvate a site-ului nostru. Comandarea produselor acestui site implică totodată acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos.

RAI DEV SHOP SRL, operatatorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă către utilizatori. Utilizatorii au permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, accesând pagina "Termeni şi Condiţii".

Preţul Produselor

Preţurile sunt exprimate în Lei, iar TVA-ul este inclus. Preţul final plătit de client este format din preţul de achiziţie al produsului, la care se adaugă costul de transport în cazul în care comanda este mai mică de 400 Lei, iar când comanda depaşeşte suma de 400 Lei transportul este gratuit. SpiceDeals.ro nu percepe alte taxe suplimentare. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil.

Returnare Produse

Potrivit OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În cazul în care doriţi să înapoiaţi anumite produse, care nu corespund aşteptărilor dvs., puteţi să o faceţi conform legii, suportând costul returului. Condiţiile pentru retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aibă etichetele şi / sau ambalajele originale);
  • Să nu prezinte semne de uzură;
  • Returul să se facă împreună cu documentele care l-au însoţit.

Contravaloarea produselor comandate se poate restitui prin transfer bancar, într-un cont specificat de dvs., prin mandat poştal sau puteţi opta pentru ca suma aferentă produsului să reprezinte un avans pentru o viitoare altă comandă pe site-ul nostru.

Returul se poate face prin Poşta Română sau Curierat Rapid.

Dacă aveţi un produs defect, contactaţi-ne telefonic sau prin e-mail şi comunicaţi-ne problema dumneavoastră. Produsele defecte se trimit doar prin Poşta Română. Ambalaţi produsele în cutiile originale, iar în cazul articolelor cu garanţie acestea trebuie să fie însoţite de o copie după certificatul de garanţie. Costurile de expediere şi returnare prin Poşta Română sunt achitate de către SpiceDeals.ro, în timp ce taxele de expediere prin curier pentru coletele trimise de client către noi sunt suportate de expeditor.

Orice problemă va fi soluţionată în maximum 7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să nu trimiteţi colete prin curier fără a ne anunţa întrucât acestea nu vor fi ridicate. Vă rugăm să nu trimiteţi colete cu plată ramburs prin poştă sau curier către SpiceDeals.ro, întrucât acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteţi solicita informaţii telefonic sau prin e-mail.

Declinarea responsabilităţii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi faţă de poze (culoare, aspect, formă ...). Încercăm să vă prezentăm cât mai detaliat şi corect produsele şi să respectam acurateţea lor. Totuşi, NU garantăm că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. RAI DEV SHOP SRL nu-şi poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc. Din acest motiv, firma îşi rezervă dreptul de a nu onora comanda dacă produsele nu mai sunt disponibile. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio altă despăgubire suplimentară.

Informaţii

Ne puteţi contacta telefonic de luni până vineri între orele 10.00 – 18.00 la numerele afişate pe site sau non-stop pe adresa de e-mail: contact@spicedeals.ro

Litigii

SpiceDeals.ro va face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între părţi să fie rezolvată pe cale amiabilă de către reprezentanţii lor. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Ultima actualizare: 14 noiembrie 2015, ora 08:00.